El Consorci de Transports de Mallorca ha acordat mesures de compensació als usuaris del TIB que, durant l'estat d'alarma, s'han vist obligats a reduir els seus desplaçaments i no poden fer ús del transport públic interurbà de tren i autobús. Així,  els  usuaris que actualment tenen abonaments de 40 viatges a la seva targeta intermodal veuran ampliada la  validesa habitual de 45 dies i es fixa la nova data de caducitat a 31 d´octubre. Aquesta mesura de compensació s'aplica a tots els abonaments T40 carregats entre els dies 7 de febrer i 23 de març, data en què es va oferir per darrera vegada el servei habitual del transport públic interurbà.

El Consorci de Transports de Mallorca ha acordat mesures de compensació als usuaris del TIB que, durant l’estat d’alarma, s’han vist obligats a reduir els seus desplaçaments i no poden fer ús del transport públic interurbà de tren i autobús. Així,  els  usuaris que actualment tenen abonaments de 40 viatges a la seva targeta intermodal veuran ampliada la  validesa habitual de 45 dies i es fixa la nova data de caducitat a 31 d´octubre. Aquesta mesura de compensació s’aplica a tots els abonaments T40 carregats entre els dies 7 de febrer i 23 de març, data en què es va oferir per darrera vegada el servei habitual del transport públic interurbà.

Les persones interessades a aconseguir l’ampliació de la caducitat del seu abonament T40 han de dirigir-se personalment al punt d’informació de l’Estació Intermodal. La gestió es pot fer en qualsevol moment fins a finals d’octubre, per tant es recomana que en el moment que l’usuari reprengui els seus viatges passi pel punt d’informació.

Des de dijous 16 d’abril l’oficina de Palma segueix amb el servei habitual d’atenció presencial. L’horari per a l’emissió, renovació i qualsevol altra consulta de la targeta intermodal és de dilluns a divendres de 8:00 h a 20:00 h, i de 9:00 h a 19:00 h els dissabtes.

Recordam que els punts d’informació d’Inca i Manacor segueixen tancats per tal de complir amb les mesures de seguretat i d’higiene imposades per l’estat d’alarma. Es manté l’atenció a través del 971 177 777, de les xarxes socials del TIB i de la web www.tib.org.

Agraïm la col·laboració de tots els usuaris evitant aquests dies els desplaçaments innecessaris.

Source link

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *